~ L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics desmenteix Marta Camps

La Paeria diu que el canon de l'aigua encareix un 40% la factura
La Paeria diu que el canon de l’aigua encareix un 40% la factura

L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics desmenteix Camps i culpa a la concesionaria de l’agument de la factura de l’aigua

L’ADSP torna a demanar a la Paeria que recolzi la consulta sobre la privatització d’aquest servei

L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics de Lleida creu que l’augment de la factura de l’aigua respon al marge de benefici que n’extreu l’empresa concessionària i no al cànon que cobra l’Agència Catalana de l’Aigua. L’ADSP respon així a les declaracions de la tinent d’alcalde, Marta Camps, que ahir va culpar el cànon de l’augment de la factura en més d’un 40%. La plataforma recorda a Camps que el cànon de l’aigua puja un 7%, mentre que la factura ho ha fet en un 40%.

L’Organitzacio de Consumidors i Usuaris (OCU) ha publicat un informe que situa Lleida com la novena capital de província amb l’aigua més cara de tot l’Estat espanyol. La pujada en més d’un 40% se suma a l’increment que ja es va aplicar al 2013 i al que s’ha anunciat pel 2014. En aquest sentit, la plataforma alerta que l’augment de la factura de l’aigua pot posar en perill el seu accés universal i aposta per retornar el servei mans públiques i garantir-ne així el seu abastiment.

L’ASDP recorda a la Paeria que ja hi ha moltes ciutats que han apostat per remunicipalitzar el servei. És per això que li demana que recolzi activament la consulta sobre la privatització de l’aigua que es durà a terme al maig.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s