~ Taules de vot per diumenge a Cappont

Al barri de Cappont hi haurà dos de la vintena de taules que diumenge preguntaran als lleidatans i lleidatanes si “Voleu que el servei d’abastament d’aigua de Lleida sigui gestionat directament per l’Ajuntament?”

L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics, formada per 17 col·lectius organitza aquesta consulta ciutadana coincidint amb les eleccions europees i en el marc del Multireferèndum, prohibit per la Junta Electoral i el Tribunal Suprem.

Si pots ajudar amb la teva presència a la taula, durant l’estona que sigui, et necessitem per fer els torns més lleugers! T’esperem a les 8:30h a les taules de Doctora Castells – Frederic Godàs i Doctora Castells-Av de les Garrigues. I durant tot el dia fins les 20h

MÉS INFO A http://www.multireferendum.cat/ I https://serveispublicslleida.wordpress.com/

COMUNICAT de l’ADSP:

L’ADSP se suma al comunicat del Multireferèndum i anuncia que no es planteja retirar la consulta

La Junta Electoral Central prohibeix la celebració del referèndum popular aquest dissabte i diumenge

L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics de Lleida ha decidit sumar-se al manifest que ha fet públic el Multireferèndum després de saber que la Junta Electoral Central ha prohibit la celebració de la consulta aquest dissabte i diumenge. L’ADSP dóna ple suport al Multireferèndum en la intenció de recórrer l’acord de la Junta i anuncia que no es planteja retirar la convocatòria.

La Junta Electoral Central ha prohibit el Multireferèndum perquè considera que podria influir en els electors i que vulnera la llei electoral. Davant d’aquest anunci, el Multireferèndum ha emés un comunicat en el que anuncia que “recorrerà l’acord de la Junta mitjançant contenciós administratiu al Tribunal Suprem, alhora que demanarà la suspensió cautelar de la ressolució fins esgotar totes les vies legals posibles”. L’ADSP ha decidit sumar-se al comunicat del Multireferèndum i no es planteja la possibilitat que les lleidatanes i els lleidatans no puguin votar sobre la gestió de l’aigua a la ciutat.

ADSP,  Assemblea en Defensa dels Serveis Públics de Lleida

 

Deixa un comentari