~ Bona per les famílies sense recursos i plena d’oportunisme polític

FonsSocial_50.000€Continuant amb el diari lleidatà, ens fem ressò d’una notícia un pel sospitosa. Fins ara, l’ajuntament no s’ha decidit a prendre mesures al respecte? Just a un dia de preguntar a la ciutadania sobre la privatització d’un servei públic com l’aigua? Com en deien d’això? Propaganda del règim? En tot cas, la realitat ens diu que …

des de fa temps es produeixen situacions de tall d’aigua a famílies en situació de vulnerabilitat i l’empresa privada, sense cap escrúpol i sensibilitat, no tenia cap mena de compassió. On era l’ajuntament aleshores? La municipalització no permetria situacions d’aquestes perquè aquest model no busca l’afany lucratiu, sinó el bé comú a part de l’estalvi econòmic i un major control. En aquest cas es podria garantir un mínim vital d’aigua que cobriria les necessitats bàsiques de tothom.

Contentes de que famílies amb risc d’exclusió puguin tenir garantida una ajuda per no quedar-se sense aigua, però aquest no és el model que volem. Quan s’acabarà l’actitud paternalista i caritativa d’aquest defensors del sistema capitalista? Quina casualitat que surti aquesta notícia a escasses hores de donar veu a la gent perquè tingui la possibilitat de qüestionar aquest model? Sense MUNICIPALITZACIÓ no hi ha justícia!!!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s