~ Alegria, indignació i vergonya!!!

L’alegria pel reconeixement, la indignació per les respostes de la Paeria i la vergonya per la regidora Sara Mestres

Davant la notícia de que la fiscalia no veu delicte en la consulta popular del 25M en el marc del Multireferèndum 2014,  mostrem la nostra alegria, des d’un principi sabíem que no vulneràvem cap llei. Però cal remarcar que a moltes companyes arreu del territori se’ls hi va negar aquest dret. Recordem encara les cares de satisfacció de moltes ciutadanes quan a la fi ens veien en una taula parada encara activa recollint vots, doncs sabien que els mossos retiraven les urnes i havien patit l’angoixa de poder ser privades del seu dret.

Ara bé, que l’Ajuntament de la nostra ciutat alci la veu per cridar ben fort que no van prohibir cap consulta doncs sobrepassa el límit de la demagògia i la mentida, ÉS INDIGNANT i VERGONYÓS. Ho demostra la resposta de la Paeria amb data 23 de maig del 2014, que vam publicar a Documents en el menú Biblioteca del nostre web i que reproduïm a continuació.
PAERIA PROHIBEIX-1

Foto: Davant la notícia de que la fiscalia no veu delicte en la consulta del 25M, sol podem mostrar la nostra alegria perquè des d'un principi sabíem que no vulneràvem cap llei. Però malgrat tot, a moltes companyes arreu del territori se'ls hi va negar aquest dret.</p><br />
<p>Ara bé, que l'Ajuntament de la nostra ciutat alci la veu per cridar ben fort que no van prohibir cap consulta doncs sobrepassa el límit de la demagògia i la mentira, tal i com demostra el document que ens van enviar a l'ADSP i que podeu consultar.</p><br />
<p>Sara Mestres fora! que no te n'adones  que  la gent de Lleida ja està farta de les vostres juguesques semàntiques i les vostres mentides o què?
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s