~ Acció denúncia en el Ple de la Paeria

Aquest matí hem tornat a manifestar les nostres denúncies en el Ple de la Paeria, doncs és clar que no ens sentim representades i les mancances de la ciutadania augmenten paral·lelament a la personalitat egoica  dels que es reuneixen, tot compartint un bon grapat de cafès que ves a saber qui paga, avorrint a tots els presents cada final de mes en el ple.

És cert que encara esperem que des de l’opacitat de l’actual Paeria sigui activada la comissió de seguiment promesa en l’audiència pública sobre els serveis públics des del 14 de Gener. És clar que uns contractes sobre uns serveis públics no poden ser mai confidencials. És clar que “totdonihom” ha de poder accedir als controls i memòries que periòdicament s’han de realitzar en tot servei públic.

És clar que molts racons de la ciutat de Lleida estan mal enllumenats mentre d’altres ho estan massa.

És clar que la majoria de les ciutadanes de Lleida volem que la Paeria es posicioni en contra del consorci privatitzador de la sanitat pública que ens volen imposar mafiosa-ment.

20140725_protesta al ple paeria

És clar que la majoria de les ciutadanes de Lleida volem equipaments de la ciutat nets de tota especulació, nets de privilegis i nets d’estupidesa . Volem ja el centre de dia del Mercat de Cappont!!!

És clar que la majoria de les ciutadanes de Lleida volem que el servei de la gestió de l’aigua retorni a mans nostres i que Aigües de Lleida ho siguin de debò. Si cal finançament la solució mai serà hipotecar-se encara més venent un servei públic, doncs la mateixa gestió del servei s’encareix sempre al haver de repartir uns beneficis privats ben lluny de la nostra ciutat.

És clar que la majoria de les ciutadanes de Lleida volem que, si decidim omplir de càmeres i radars els carrers per millorar la viabilitat, els beneficis d’aquesta gestió deixin d’enriquir a una empresa privada. Els privilegis, en justícia, o per totdonihom o per ningú i serà que la paraula (privilegis) que té l’arrel en el verb privar, deixa de tenir un significat coherent, oi?

20140725_denuncia_al_ple

És clar que la majoria de les ciutadanes de Lleida volem un futur per a totdonihom en el que les posicions encontrades per desitjos egoics deixen pas a un consens assembleari molt més ric, més creatiu, impredictible i meravellós que la suma de totes les parts individuals.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s