~ Fem rectificar a l’Alcalde de Lleida!

Fem rectificar a l’Alcalde de Lleida!
Àngel Ros és el principal valedor del consorci de la sanitat-empresa al territori. Sense el seu suport aquest no es farà. Vine al #PregóBlanc de #Lleida (que ell presidirà) i fem-li saber que no pot seguir donant suport a un consorci que la majoria d’usuaris i treballadors rebutgen perquè permetrà avançar en la privatització de la sanitat pública!
Divendres 26 de setembre a les 19h (puntuals) a la plaça Paeria, tots de blanc! Festes sí, sanitat pública també!
PregoMB p
​Ens ajudes a fer difusió del cartell IMPRIMINT-LO?

10 CAP s’aturen per aturar el consorci!
Aquest divendres, 10 CAP de Ponent i Pirineu han aturat la seva activitat durant uns minuts. Al matí ho han fet Bellpuig, Tàrrega, Cervera, La Mariola, La Bordeta i Cappont i a la tarda Sort, Temp i La Pobla de Segur. Veure fotografies aquí.
Els Divendres Blancs és una de les iniciatives que usuaris i treballadors estan duent a terme des de fa set mesos per denunciar la imposició d’un consorci que considerem una eina ideològica per defugir el control parlamentari i el dret públic, úniques garanties de poder avançar cap a la plena titularitat, universalitat, gratuïtat i repecte als treballadors de la sanitat pública!
Cada divendres t’esperem a:
– Bellpuig 7:50h al CAP
– Tàrrega 8h al CAP
– Cervera 10h al CAP
– La Mariola (Lleida) 10h
– La Bordeta (Lleida) 10h al CAP
– Cappont (Lleida) 12h al CAP
I cada dimecres a les 9h davant del CAP de Balaguer
Aturarem el consorci aturant els polítics responsables
Les assemblees de la Marea Blanca de Lleida i de Tàrrega d’aquesta setmana han acordat impulsar una nova estratègia davant la inisistència de Boi Ruiz en no retirar el projecte de consorci i voler-lo imposar el gener de 2015. La volem compartir amb tu i que te’n facis partícip:
Sota els consensos que
1.  Tenim 3 mesos per aturar el consorci. És una lluita contra-rellotge i cal augmentar-ne la intensitat. 2. Som una majoria ciutadana vs els polítics responsables. Cal visibilitzar encara més les 38.575 signatures recollides en un mes i mig, que representen una majoria social contra el projecte.
Acordem iniciar una dinàmica de pressió directa als polítics responsables amb la demanda clara que retirin el projecte o el seu suport a aquest. Les 38.575 persones que (en un mes i mig) s’hi han oposat representen una majoria social que el conseller, ERC i l’alcalde Àngel Ros no poden seguir ignorant!
[Lleida] La defensa de la sanitat pública al barri de l’Escorxador
Dimecres vinent traslladem l’assemblea Itinerant de Lleida a la plaça de l’Escorxador. Esperem a tots els treballadors i usuaris de la Sanitat Pública tant del barri com de la comarca a les 17h!
10697163_824550580909301_2145868176676578771_o
Segueix-nos a la pàgina del Facebook i al Twitter on trobaràs notícies relacionades amb la sanitat a Ponent. 
Difon els cartells i octavetes de la Marea al teu CAP, carrer, etc. Els trobaràs aquí

Deixa un comentari