~ CONVOQUEM a TOTES dimarts 21 a les 18.30 a la Plaça Paeria per anar plegades a la comissió

Finalment es celebra la Comissió de Seguiment de l’Audiència Pública a la qual només estant convidades les entitats que van participar. Des de l’ADSP creiem que torna a ser un error flagrant de la Paeria discriminar d’aquesta manera a part de la ciutadania que encara està esperant respostes.

Dimarts 21 de Setembre a les 19.00 a l’edifici del Pal·las, després de 9 llargs mesos d’espera, hi ha la primera reunió de la Comissió de Seguiment de l’Audiència Pública del 14 de Gener. Volem denunciar que tan sols han convidat a les entitats que van participar i no a les persones que ho van fer a títol individual. Es pot saber per què alcalde Ros? A què és degut aquesta discriminació? Li recordem que encara hi ha molts ciutadans i ciutadanes que estan esperant la seva resposta senyor Ros.

Nosaltres hi serem perquè volem ser-hi i perquè creiem que tenim tot el dret de ser-hi, i convidem a totes les persones que van participar encara que no se les convidi

Per això, des de l’ADSP us convidem a venir i participar perquè creiem que estem en el nostre dret. I si més no, per donar suport al carrer als companys i companyes que estaran dins la reunió.

Convoquem a totes dimarts a les 18.30 a la Plaça Paeria per anar plegades a la comissió.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s