20141127.acció-denúncia a la plaça de la Sal

~ Acció per denunciar la situació de l’Alberg Municipal

DIJOUS 27 A LA 13H, EN EL DIA DE LES PERSONES SENSE LLAR, L’ADSP HA FET UNA ACCIÓ PER DENUNCIAR LA SITUACIÓ DE L’ALBERG MUNICIPAL.

això no és un albergLa situació de l’alberg municipal de Lleida, actualment de gestió privada, és indigna. La responsabilitat de la Paeria ha de ser garantir uns serveis socials dignes, eficients i públics.

LLEIDA DEMANA UN ALBERG MUNICIPAL PÚBLIC JA!

A la 1 del migdia a la Plaça de la Sal, hem informat a peu de carrer a la ciutadania tot repartint fullets: Pamflet. Ningu_sense_llar.pdf

I abans a les 12h també ens hem reunit a la Plaça Sant Joan donant suport a la fundació Arrels en la seva “flashmob” anual en el dia de les persones sense llar tot preparant els cartells per l’acció posterior.

Degut a l’acció de Marea Blanca a les 11 del matí al ple de la Diputació, i per tal de recolzar i donar suport a l’acte en contra del Consorci Sanitari, des de l’ADSP hem decidit retrassar l’acció que teniem pensada a les 11h a la Plaça de la Sal.

Una casa del País Basc donada en herència a la Paeria ha de ser el pal de paller per aportar una partida econòmica per la construcció d’un alberg municipal? Què és el què hem de fer? Apostar fermament per un projecte socioeducatiu que doni suficients eines a la ciutadania exclosa i empobrida per sortir-se’n o continuar portant a terme pràctiques politicosocials de beneficiència i paternalistes?

Mentre continuin veient un servei públic com una mercaderia estarem perpetuant aquestes polítiques de dependència. A Lleida volem un alberg de gestió pública i que es tingui en compte les necessitats reals (i globals) de les persones sense llar.

20141127.pamflet_NinguSenseLlar

Acció ADSP per denunciar la situació indigna de l’alberg municipal de Lleida, actualment de gestió privada. La responsabilitat de la Paeria ha de ser garantir uns serveis socials dignes, eficients i públics.

LLEIDA DEMANA UN ALBERG MUNICIPAL PÚBLIC JA!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s