~ El final de la peli, #Barrufalàndia No

#BarrufalàndiaNo

Aloha a tuti

Doncs deu dependre només de totxs nosaltres el com acabi la peli.

La Paeria és una màfia i actua com una màfia desinformant, enganyant, manipulant, afavorint que s’enriqueixin els seus padrins, els seus cosins i els seus col·legues, amagant-se al darrera de mascarades simpàtiques, de presumpta transparència.

A Lleida va en augment el nombre de ciutadanxs que ens fa fàstic i que volem una participació real ens els afers de la ciutat. Els partits polítics (ja ben prou ho diu la paraula) divideixen, ens treuen la força, ara toca ja, anar tots a una, consentir elxs unxs i elxs altres i totxs junts re-crear una manera de fer neta, polida, harmoniosa i totalment allunyada de les intencions mercantilitzades de l’actual Paeria. És la Paeria la que es deu a la ciutadania, està al nostre servei, al de totxs i cal mostrar la nostra força i manifestar amb intenció coherent, la nostra voluntat de decidir el futur de les Basses, així com el de la resta de la ciutat.

Els diners son energia i els Pressupostos de la Paeria parlen de la nostra. Encara no s’han fet públics, l’aprovació provisional del pressupost del 2015, segons la llei d’Hisendes locals, s’hauria d’haver fet el 15 d’octubre del 2014 per tal de deixar quinze dies de consulta pública i presentació d’esmenes, i en canvi, es farà el proper ple municipal del 17 de desembre, de manera que el període d’al·legacions coincidirà amb les vacances de nadal i a més, l’aprovació definitiva finalitzarà a mitjans de Gener, ja entrat el 2015. La manera en que la Paeria vol aprovar aquests pressuposts és una mostra clara de la seva falta de transparència i de participació ciutadana i constitueix un incompliment clar de diferents lleis que protegeixen els drets de participació de la ciutadania.

La manera de fer de la Paeria és mafiosa, ens toca moure fitxa, demà dilluns a les 11 del matí al davant de la mateixa Plaça de la Paeria es fa una concentració per denunciar aquests fets i demanar l’ajornament afavorint la participació ciutadana, totxs hi som convidatxs per canviar el final de la peli.

Els Barrufets ens han barrufat i ens barrufen però els que volen ficar a les Basses no son ells, que no ens enganyin més!!!!

#BarrufalàndiaNo

#ÀngelRosMafiós

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s