~ Ipcena, la CUP, Arran, SEPC i el Casal Ocell Negre exigeixen una reunió urgent de la comissió de seguiment de les Basses

Exposen que l’Ajuntament de Lleida ha fet cas omís al Reglament de l’Audiència Pública per seguir de prop el projecte

Barrufets, Basses d'Alpicat
Imatge del projecte dedicat als Barrufets que es vol implantar a les Basses.
Ipcena, la CUP, Arran, SEPC i el Casal Ocell Negre, totes elles entitats participants a l’Audiència Pública del Parc de les Basses el setembre del 2012 i membres de la comissió de seguiment, han presentat avui una instància a la Paeria demanant la convocatòria urgent d’aquesta comissió.
Segons informen en un comunicat, durant la primera trobada de la comissió de seguiment, l’abril del 2013, es va acordar establir “les pautes de treball que seguirà la comissió i un calendari de reunions”, així com una propera reunió per estudiar la proposta urbanística.

Les entitats asseguren que, des d’aquesta reunió, no han rebut cap altra convocatòria i denuncien que s’han assabentat a través de la premsa que l’Ajuntament vol promoure al parc de les Basses un parc d’oci familiar dedicat als Barrufets. Exposen que l’Ajuntament de Lleida ha fet cas omís al Reglament de l’Audiència Pública, on s’estableix que la comissió es crearà “per seguir l’avenç del projecte i que se segueix tenint en consideració allò expressat per la ciutadania lleidatana durant l’audiència pública del 25-09-2012”. Davant d’aquesta situació, les entitats sol·liciten la convocatòria immediata de la comissió de seguiment de l’Audiència Pública perquè s’informi sobre el projecte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s