~ “MAGICAL, una fàbrica de productes audiovisuals”

“MAGICAL, una fàbrica de productes audiovisuals” (super-infrautilitzada)

Aquest vídeo ja té una mica més d’un any però és tan divertit …, ple de creativitat i d’escarni trobadoresc …  Quin fart de riure …

LES DADES:

“L’endemà de ser inaugurat sirà el millor de tot l’Estat”; “Tenim una fàbrica de producció de productes audiovisuals”

Gravació de 13 programes de “Picalletres” de TV Lleida; Lloguer d’equips del pilot de “Rotten Rain”; Gravació d’un spot per un concurs de vídeos de l’Obra Social de La Caixa; Rodatge del curtmetratge “You will fall again”; una sessió fotogràfica de “Lo Marraco”; també si hi han fet alguns cursos de formació i l’han visitat grups d’alumnes de varis instituts.

La  Paeria entre 2012 i 2014 aporta 300.000 € per la producció de la pel·lícula “Mecanoscrit del Segon Origen” i cedeix les instal·lacions. La Diputació hi aporta uns altres 300.000 €. La Productora , Antàrtida, afirma que la repercussió  a la imatge de Lleida és equiparable a una campanya d’uns 3 milions €.

El MAGICAL té una superfície de 7.448 m2 (interiors) i 5.200 m2 (exteriors). 7 platós, estudis de só i producció, vestidors, aules de formació i 2.560 m2 destinats a acollir seus d’empreses audiovisuals. A dia d’avui cap empresa s’hi ha instal·lat.

El pressupost total del MAGICAL és de 11 milions €, tot en un crèdit del Ministerio de Industria. 1.5 milions € son a fons perdut. La resta, 9.5 milions € s’han de retornar… Veus, això encara és més divertit …

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s