~ #21FLleida: Tothom al carrer per defensar la nostra salut

Marea Blanca Ponent i Pirineus

#21FLleida: El consorci és seu. La salut és nostra.

El director teatral Jaume Belló, el músic Lo Pardal Roquer, el dibuixant Ermengol, l’editora de la revista CafèambLlet Marta Sibina, l’economista Josep Manel Busqueta, la metgessa Teresa Forcades i la cantautora Meritxell Gené animen a assistir a la manifestació del dissabte 21 de febrer. Una mobilització que exigirà a CiU que aturi el consorci sanitari que vol imposar a Ponent i Pirineus. Perquè farà una sanitat més privada, més opaca, menys democràtica i perquè 38.575 lleidatans s’hi oposen. T’hi esperem!

#21FLleida: Teresa Forcades VS Consorci Sanitari de Lleida

El 21F hem d’inundar Lleida. Per aturar el consorci de la privatització. Per la sanitat pública!

Ens trobem en la recta final de la lluita contra el consorci sanitari de Ponent i Pirineus, una estratègia de privatització encoberta de la sanitat pública, que consisteix en fracturar l’ICS i, en el nostre cas, gestionar els tres hospitals de referència, els 28 CAP i els 4.000 treballadors/es de la sanitat pública com una empresa privada i sota un mateix ens. Aquest ens no estarà subjecte ni a la normativa de contractes pública, ni a la llei de control i fiscalització de les despeses, ni a la llei d’incompatibilitat d’alts càrrecs. Això fomentarà l’opacitat, la corrupció i el malbaratament de recursos públics, com han demostrat els casos de corrupció detectats en altres consorcis sanitaris, perillant també la garantia de qualitat pels ciutadans i les condicions laborals dels i les treballadors/es.
Amb aquest vídeo, la Teresa Forcades es suma a les raons de la Marea Blanca per oposar-nos al projecte i sobretot, convocar-nos, a la manifestació del dia 21 de febrer a Lleida. A les 18h a la plaça Sant Joan.

Més info: https://www.facebook.com/events/91108…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s