[01] – Acta del 30 de gener del 2014

Acta del 30/01/2014

1.- Constitució entitat.

2.- Consulta.

3.- Radars de Lleida.

4.- Altres.

1.- Constitució entitat.

Es debat sobre el tipus de plataforma que constituïm i el nom que s’hi vol donar. Finalment s’acorda que sigui una assemblea oberta a persones i col·lectius sota el nom “Assemblea en Defensa dels Serveis Públics de Lleida”

2.- Consulta

S’està d’acord en que la consulta ha d’ésser una eina per tal de revifar el debat sobre la privatització dels serveis públics i que es centrarà en la privatització de l’aigua però que ha de servir per debatre respecte de totes les privatitzacions. En definitiva la consulta sobre l’aigua ha de ser la palanca que permeti emergir el debat sobre tot el tema de les privatitzacions dels servies públics.

Es debat a l’entorn de realitzar la consulta independentment del multireferèndum que promou Som lo Que Sembrem o conjuntament, bàsicament per un tema de terminis (si és possible encara incloure-hi la pregunta de Lleida), es parlarà amb els organitzadors per concretar-ho.

Es decideix demanar per escrit a l’Ajuntament que realitzi ell la consulta, es presentarà escrit el dimecres a les 12:30 al registre de l’Ajuntament (Palas) i es fa una crida a que tothom que pugui hi vagi.

Es crea una comissió per tal d’elaborar el pla de treball (aspectes tècnics, teòrics de la consulta, proposta de calendari..) i portar-ho a l’assemblea per debatre-ho, el grup de treball es composarà per:

  • Agus

  • Pau

  • José

  • Guille

3.- Radars de Lleida

Es parla de fer una campanya de difusió davant de la privatització dels serveis de radar i del que s’amaga darrera, s’acorda concretar-ho en un radar amb una acció. Queden per preparar-ho el Guille, la Raquel i el Pol i es demanarà suport a les marees.

S’acorda quedar per preparar-ho el dimecres que ve a les 19:00 al Casal de Joves i fer l’acte l’endemà dijous següent a les 17:00.

4.- Altres

Des de Dones de Lleida s’informa que demà es debatran al ple tres propostes contra la nova llei de l’avortament i es fa una crida a, si es pot, anar a l’Ajuntament a recolzar-les.

A banda també es debatrà una proposta del PP per endurir les condicions per demanar una Audiència Pública, s’acorda promoure el hastag #volemparticipar a partir de les 10 h per criticar la proposta del PP i per emplaçar a CiU i PSC a votar-hi en contra.

Es proposa anar treien diferents entrevistes sobre persones involucrades o que pateixen en els processos de privatització, es veu molt positivament i s’aprova. S’informa que li faran una entrevista a l’Agustí pel setmanari “la Directa”.

Propera reunió dimecres 12 de febrer a les 19:00 al Casal de Joves.

Deixa un comentari

ENTITATS, COL.LECTIUS, CIUTADANES I CIUTADANS DE LLEIDA EN DEFENSA DELS SEUS SERVEIS PÚBLICS