20140124. La ciutadania s’uneix i crea una plataforma per demanar una consulta

Les entitats que van participar a l’Audiència Pública volen fer una consulta perquè la ciutadania pugui decidir sobre la privatització dels serveis municipals. Així ho van decidir en una assemblea celebrada aquest dijous, 23 de Gener de 2014, al Casal de Joves de Lleida.
Algunes de les entitats que van participar a l’Audiència Pública del passat 14 de Gener continuen treballant per defensar els serveis públics de la ciutat.

roda de premsa 24 gener: valoració de l'audiència
roda de premsa 24 gener: valoració de l’audiència

El Casal de Joves de Lleida va acollir ahir una assemblea amb representants de les entitats que van participar de l’Audiència Pública. Entre altres acords, van decidir continuar treballant conjuntament i engegar una consulta perquè la ciutadania pugui decidir sobre la privatització dels serveis municipals.
L’assemblea va coincidir en valorar de forma molt positiva la demostració de força del teixit social exhibida durant l’Audiència Pública, on més de trenta entitats, organitzacions polítiques, moviments socials i persones a títol individual van mostrar la seva preocupació per la tendència privatitzadora del consistori lleidatà. Consideren que ha estat un procés participatiu i asseguren que volen continuar treballant en aquesta línia. Per això, ara anuncien que seguiran mobilitzant-se, no només en la defensa dels serveis públics de la ciutat, sinó també en la creació de mecanismes populars que permetin intervenir en les polítiques municipals.
Demanaran l’activació de la comissió de seguiment, a la qual es va comprometre la Paeria. També han anunciat que engegaran un procés de debat col·lectiu, que tindrà com un dels seus eixos principals la celebració d’una consulta popular, impulsada per aquestes entitats.

ADSP de Lleida,                                                                         24 de Gener de 2014

Deixa un comentari

ENTITATS, COL.LECTIUS, CIUTADANES I CIUTADANS DE LLEIDA EN DEFENSA DELS SEUS SERVEIS PÚBLICS