[15] – Acta del 23 de Setembre de 2014

Assemblea Defensa dels Serveis Públics
Acta assemblea oberta 23 setembre

Assistents: Arran, CGT, Marea Groga, ICV, CUP, Indignats Cappont, Marea Blanca, Ustec, Comú, Amics del Riu Segre, Ecoxarxa, Podem Lleida, SEPC, Noe i Sergio a títol individual

 • Ustec diu que no podran implicar-se tant amb l’ADSP durant aquest curs,

 • Comissió de seguiment de l’audiència: quin ha de ser el nivell d’implicació i les forces que la ADSP hi ha de posar; sabent que quan, amb anterioritat, aquestes comissions de seguiment no han tingut l’objectiu per part de la Paeria d’aclarir res ni de fer un seguiment real, decidim que hi anirem tots els col·lectius que vam participar a l’audiència amb unes preguntes (en el cas que no ens responguin les mateixes que a l’audiència) o uns requeriments expressats de manera clara:

 • Com a ADSP: demanem que se’ns ensenyin els contractes de les privatitzacions que ens neguen (aigua, enllumenat, i els que siguin).

 • La resta de col·lectius faran les seves demandes:

  • Comú: tots els contractes, sub-contractes, obres i serveis….

  • Amics del Riu Segre: volen anar més enllà i presentar també els dubtes que tenen sobre presumptes irregularitats en el contracte de privatització del servei d’aigües. Es discuteix sobre si tota aquesta informació l’entregaran directe al Registre Paeria, o denunciaran primer… ho han de decidir i ja ens ho diran. L’ADSP recolza aquesta iniciativa i la feina que esta fent sobre aquest tema els amics del riu Segre.

  • Marea Groga: segregació escolar i privatització de les escoles bressol.

  • Indignats Cappont: encara no estan activats del tot; segueixen treballant sobre el mercat.

  • ADSP proposa elaborar un document on surtin els temes que es tocaran durant la comissió i que serà la línia a seguir. Aquest document es revisarà i es complementarà amb la resta de col·lectius.

 • D’altra banda, Amics del Riu Segre proposa fer una reunió per explicar al col·lectiu Gent de Lleida qui es l’ADSP. Decidim que una reunió no farem, però que els convidem a que vinguin a la pròxima assemblea i vegin qui som l’ADSP. També estan preparant una caminada a l’octubre per denunciar les obres no fetes i la mala gestió del camí de Corbins. Seria a l’octubre

Properes accions:

 • 30 setembre: 10h, a la plaça Paeria. Es farà una acció al ple (especial dret a decidir). El ple és a les 11h, es queda 1 hora abans per preparar els cartells. La proposta de l’acció és: silenciosa, ensenyant els cartells i quedant-se tota l’estona que duri el ple (o la màxima estona possible).

 • 26 setembre: acció al pregó, a les 19h a la plaça Paeria. Ens afegim a la convocatòria de la Marea blanca, que van vestits de blancs i amb xiulets. L’ADSP portarà algun cartell o pancarta.

 • 25 setembre: tornar a presentar al registre del Pal·las un document tornant a exigir les respostes de l’audiència. Això ja ho vam fer al febrer; però repetim per pressionar. Aquesta vegada demanem un màxim de 15 dies per a què ens responguin. A la pròxima assemblea, si encara no han respòs, haurem de decidir quina acció de resposta fem.

 • 25 setembre tarda: el president Mas inaugura fira de Lleida. Si així ho confirmen, decidim posar-nos d’acord amb la resta de marees i col·lectius i fer acció de protesta.

PRÒXIMA ASSEMBLEA: dimarts 7 octubre a la UdL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

ENTITATS, COL.LECTIUS, CIUTADANES I CIUTADANS DE LLEIDA EN DEFENSA DELS SEUS SERVEIS PÚBLICS

%d bloggers like this: