20141021. Comissió de Seguiment de l’Audiència Pública

20141021.NDP comissió seguiment audiència pública.pdf

L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics de Lleida (ADSP) assistirà a la comissió de seguiment de l’Audiència Pública

L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics de Lleida (ADSP), que aglutina a més d’una quinzena de col·lectius lleidatans assistirà, dimarts dia 21 d’octubre a les 19h a l’edifici Pal·las, a la comissió de seguiment de l’audiència pública sobre les privatitzacions de serveis públics que es va celebrar el passat gener.
Durant els 9 mesos que han passat des de l’audiència, han estat diverses les vegades que des de l’ADSP s’ha instat a la Paeria a que activés aquesta comissió de seguiment, tal com es recull en el propi reglament de l’audiència i tal com es va comprometre el paer en cap quan es va celebrar.  Per arribar a activar-la hem hagut de fer algunes accions de denúncia pública i presentar aquesta demanda en dues ocasions al registre de la Paeria.
Entenem que és un tema que afecta a totes les lleidatanes i que la política de transparència de la Paeria així ho hauria de reflectir. Per això volem posar de manifest que tenim constància que el govern municipal no ha convocat a tothom qui va participar d’aquesta audiència, cosa que trobem excloent i inacceptable. Així, des de l’ADSP hem convocat a totes aquelles ciutadanes que van intervenir a títol individual a l’audiència i que han participat i treballat conjuntament en les nostres assemblees durant tots aquests mesos. Així mateix, animem també totes aquelles persones que se senten sensibilitzades amb el tema a que acudeixin a aquesta comissió, per tal que entre totes el debat sigui més enriquidor.

Assemblea en Defensa dels Serveis Públics de Lleida (ADSP)

Deixa un comentari

ENTITATS, COL.LECTIUS, CIUTADANES I CIUTADANS DE LLEIDA EN DEFENSA DELS SEUS SERVEIS PÚBLICS