20141021. Comissió de Seguiment de l’Audiència Pública

20141021.NDP comissió seguiment audiència pública.pdf

L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics de Lleida (ADSP) assistirà a la comissió de seguiment de l’Audiència Pública

L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics de Lleida (ADSP), que aglutina a més d’una quinzena de col·lectius lleidatans assistirà, dimarts dia 21 d’octubre a les 19h a l’edifici Pal·las, a la comissió de seguiment de l’audiència pública sobre les privatitzacions de serveis públics que es va celebrar el passat gener.
Durant els 9 mesos que han passat des de l’audiència, han estat diverses les vegades que des de l’ADSP s’ha instat a la Paeria a que activés aquesta comissió de seguiment, tal com es recull en el propi reglament de l’audiència i tal com es va comprometre el paer en cap quan es va celebrar.  Per arribar a activar-la hem hagut de fer algunes accions de denúncia pública i presentar aquesta demanda en dues ocasions al registre de la Paeria.
Entenem que és un tema que afecta a totes les lleidatanes i que la política de transparència de la Paeria així ho hauria de reflectir. Per això volem posar de manifest que tenim constància que el govern municipal no ha convocat a tothom qui va participar d’aquesta audiència, cosa que trobem excloent i inacceptable. Així, des de l’ADSP hem convocat a totes aquelles ciutadanes que van intervenir a títol individual a l’audiència i que han participat i treballat conjuntament en les nostres assemblees durant tots aquests mesos. Així mateix, animem també totes aquelles persones que se senten sensibilitzades amb el tema a que acudeixin a aquesta comissió, per tal que entre totes el debat sigui més enriquidor.

Assemblea en Defensa dels Serveis Públics de Lleida (ADSP)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

ENTITATS, COL.LECTIUS, CIUTADANES I CIUTADANS DE LLEIDA EN DEFENSA DELS SEUS SERVEIS PÚBLICS

%d bloggers like this: