[21] – Acta del 15 de Gener del 2015

ADSP assemblea dijous 15 gener

Assistents: Ecoxarxa, Marea Groga, Indignants Cappont, El Comú, Marea Blanca, CGT, Marea Lila.

Valoració projecció del vídeo TTIP:

  • només Zeballos i Postius van respondre al correu en el que els hi explicàvem que era el TTIP i els convidàvem a la xerrada que es feia a la UdL. CiU va anar a la xerrada. Proposem tornar a reenviar el mateix correu a totes les que no van respondre; i les que van respondre (que van dir que es mirarien el tema i ens dirien què en pensa el seu partit sobre el TTIP) els hi recordarem que encara queda pendent de dir-nos què en pensen del TTIP. (Tasca per la Carme)
  • la presa de llum i el projector van funcionar perfectament
  • com que el TTIP encara no es segur quan es firmarà, de moment no farem cap més acció; si continuarem amb la difusió que fem a les xarxes. Si ens assabentem que fan una xerrada o alguna cosa per l’estil si que farem concentracions/accions de recolzament.

Valoració jornada 20 desembre:

  • massa ponents: 1 + 6. A la taula rodona del final no vam tenir prou temps de debat.
  • Poca assistència de gent: potser dates massa aprop de nadal? Potser per ser dissabte al matí? Fins i tot va fallar gent dels nostres mateixos col·lectius. Valorar si per les pròximes xerrades la fórmula ha de ser la mateixa, o val la pena muntar tipus taller amb més interacció assistents/ponents.

La Paeria ha muntat una espècie de mapes de Lleida en un projecte que es diu Smart Green; mirem-ho entre totes de què es tracta, i a veure si es possible fer un contre-mapa o alguna cosa per l’estil…. (Tasca per TOTES)

http://www.ciutatdelfutur.cat/lleida-smart-green-map/

Tema contractes que no ens vol ensenyar la Paeria: seguint amb la comissió de seguiment de l’audiència, i com a punt clau (i potser l’únic) i prou important, el que farem serà exigir els contractes. Unes quantes ja vam començar a fer la tasca de saber o no si el rotllo aquest de les dades personals es legal o no. Així que recollirem la feina feta; en farem un llistat i entre totes en seguirem els fils de la diferent informació (sentències sindic de greuges, mesures legal de registre, etc…); ens ho repartim i què cadascú estiri del fil que trobi; i a a pròxima assemblea treballarem una mica més insistents en aquest tema. (Tasca per la Noèlia i l’Agustí, penjar llistat de documents en matèria de contractes amb l’administració, transparència i protecció de dades). Estarà penjat aquí: (per poder treballar en grup i a la vegada i no saturar el correu)

https://titanpad.com/SQehD7d5DT

A Twitter hi corre una campanya que ha engegat l’alcalde, “fer un cafè amb Àngel Ros”, se suposa que van a bars dels diferents barris a xerrar amb la gent. Cal estar atentes a les convocatòries que en faci i convocar naltros (no via xarxes, via watts) a la gent per a què hi anem a xerrar amb ell. Sense pancartes; anar i esperar que ens donin veu per fer intervencions directes.

Proposta de jornades de debat de cara a les municipals, de totes les candidates i/o partits que s’hi presentin, per a què ens expliquin quina serà la seva proposta de serveis públics

Elaborar un decàleg dels serveis públics i presentar-ho als partits per a què ho assumeixin; fer-ho entre nosaltres, i d’altra gent que ens pugui donar un cop de mà (Tasca per a totes)

A la propera assemblea podem tornar a parlar de les accions de denuncia puntual que anem fent; ara tenim molta feina per davant (punts anteriors) i potser aquest hivern no en podrem fer tantes.

Difondre la convocatòria d’IPCENA d’aquest diumenge, que fan capbussada al riu.

Propera assemblea: dimarts 3 de febrer a la coordinadora ONG’s

Deixa un comentari

ENTITATS, COL.LECTIUS, CIUTADANES I CIUTADANS DE LLEIDA EN DEFENSA DELS SEUS SERVEIS PÚBLICS