[17] – Acta del 23 d’Octobre del 2014

ADSP acta assemblea 23 d’octubre

Assistents: Indignats Cappont, CUP, Comú, Arran, Podem, Marea Lila, CGT, Marea Groga, Ecoxarxa, Noèlia

1. Comissió seguiment audiència: en general valorem que no va valer la pena. Si hi tornem a anar, no creiem que hi hem de dedicar molts esforços en preparar-nos cap tema perquè el que traurem pot ser nul. El que cal seria redactar un discurs clar de la posició de l’ADSP en defensa de les re-municipalitzacions de tots els serveis i exigir els contractes i els balanços econòmics que ja vam demanar. Res més. A la pròxima assemblea, decidirem que cal fer si no ens han respòs encara a les preguntes de la audiència.

2. Creació del calendari d’accions especifiques de l’ADSP:

* fer una acció mensual (aproximadament) amb una acció puntual sobre un servei privatitzat. En cada acció avisarem premsa i repartirem octavetes específiques, on en una cara hi posi el text general de l’ADSP (el text que ja tenim de la última) i en l’altre amb dades del que ha suposat la privatització d’aquell servei.

* jornada de formació interna/visualització dels serveis privatitzats: durant una tarda (a triar el dia la setmana del 15-19 desembre; amb possible “festa” posterior.. a concretar..) que gent dels diferents col·lectius ens faci una petita presentació del que han suposat les privatitzacions. Entre tots ens cal trobar qui ens vingui a parlar del tema. També ens cal algú que ens parles sobre re-municipalitzacions, ho sigui, el que defensem des de ADSP…

Hem creat un <pad>; per tal de que tots hi participem de manera més fàcil que treballar amb el correu:
https://titanpad.com/iooLPVOV2M

Entreu-hi i proposeu!!

* pamflets de la primera acció: els farà el Pau aprofitant la info del text sobre els radars que ha escrit l”Oscar Sisteré (http://osistere.wordpress.com/2014/10/22/els-radars-retraten-el- govern-de-la-paeria/)

Primera acció mensual:

dijous 30 d’octubre a les 12h a plaça Catalunya: repartir octavetes sobre els radars

Caldrà: – octavetes impreses (les farà el Pau i en farem còpies)

    • avisar a la premsa

    • avisar a taxistes i autoescoles de l’acció; ja que ells també ho van denunciar fa dies. Els hi escriurem e-mail explicant qui som i amb l’octaveta per si s’animen a repartir-les també

3. Entre tots, crear un llistat de les empreses que porten els serveis privatitzats. Això ens hauria de servir per establir lligams “d’amiguismes” “enxufes” “màfies” o el que sigui… i poder fer denúncia del que trobem. Com que el Carlos (pirates) està posat en aquest tema, o de temes molt propers, ens enviarà informació del que ell hagi trobat.

4. El dimecres dia 29 a les 19h a Barna hi ha una reunió, que proposen des de Aigua es Vida, per a un possible referèndum de la remunicipalització de l’aigua; aquesta vegada nomes seria aquest tema i com més municipis s’afegissin, millor. Hi aniran el Pau, el Josep Maria i la Noèlia. Si algú més s’anima que ho digui!

5. Dissabte 25 hi havia unes jornades semblants a les que vam fer aquí Lleida sobre l’aigua, a Molins de rei.

Pròxima assemblea:

dimecres 5 de novembre a les 19.00 hores a la coordinadora d’ONG’s

(Doctor Combelles n 11)

Deixa un comentari

ENTITATS, COL.LECTIUS, CIUTADANES I CIUTADANS DE LLEIDA EN DEFENSA DELS SEUS SERVEIS PÚBLICS