[11] – Acta del 27 de Maig del 2014

ACTA DEL 27 DE MAIG DEL 2014

SOM:

  1. Multireferèndum [MRF]

Roda de premsa per dijous 29 de maig a les 12:00h. a la Plaça Paeria. Es demana el màxim de participació. Farà falta una taula, una tira de plàstic amb els logo del MRF i la pancarta (o similar) de l’ADSP. El Josep M. serà el portaveu. Cal convocar els diferents mitjans de comunicació.

Els temes dels quals s’informarà són:

  • Després de l’audiència pública del mes de gener, l’ADSP es va proposar fer una consulta a la ciutadania de Lleida que és la que ara s’ha fet dins del marc del MRF.

  • Valoració del procés de la consulta: vots anticipats i presencials (resultats força bons), col·lectius implicats… Es podrà votar fins el dia 4 i animem a fer-ho.

  • Tant l’estat, la Generalitat com la Paeria no estaven a favor d’aquesta consulta. No agrada que la ciutadania exerceixi el seu dret democràtic d’opinar perquè qüestionen les actuals maneres de fer política.

  • Bona part de les persones que van votar o a les que es va informar desconeixien que la gestió de l’aigua de Lleida està en mans privades. Aviat començarem a fer una campanya per donar a conèixer que l’aigua de Lleida està gestionada per empreses privades.

  • L’ADSP, el més aviat possible, decidirà què demana a l’ajuntament de Lleida pel que fa referència al tema de l’aigua i continuarà treballant amb els altres temes que fan referència als serveis públics de la ciutat. Continuem demanant que l’ajuntament respongui a les preguntes que es van fer el dia de l’audiència pública i que ens lliuri tota la documentació que encara no hem vist sobre les privatitzacions de la gestió dels serveis públics (volem transparència). L’ADSP continua demanant la remunicipalització de tots els serveis públics.

  • Hi haurà una nova roda de premsa quan haurem decidit els nostres objectius immediats.

Deixa un comentari

ENTITATS, COL.LECTIUS, CIUTADANES I CIUTADANS DE LLEIDA EN DEFENSA DELS SEUS SERVEIS PÚBLICS