~ Acció en el mig del Ple de la Paeria del divendres 27 de Juny

http://www.segre.com/index.php?id=995&no_cache=1&tx_ttnews%5Btt_news%5D=236974

 

L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics de Lleida porta al ple els resultats del Multireferèndum

27 de juny del 2014

L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics de Lleida ha desplegat aquest divendres al Ple de la Paeria una pancarta en defensa de la remunicipalització de l’aigua. Amb aquest gest simbòlic, el col·lectiu, que agrupa una quinzena de col·lectius de la ciutat, ha recordat que més de 2.600 lleidatanes i lleidatans van participar en el Multireferèndum el passat 25 de maig i que la majoria d’elles es va posicionar a favor de tornar l’aigua a mans del consistori.

L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics ha posat també una urna al mig de la sala de plens de la Paeria. D’aquesta manera, el col·lectiu ha volgut denunciar “el segrest de l’exercici de la democràcia” del passat 25 de maig, quan la Paeria va prohibir la celebració del Multireferèndum i els Mossos d’Esquadra van obligar els i les voluntàries a desparar les taules i retirar les urnes. El col·lectiu demana a la Paeria que escolti la veu de la ciutadania i que impulsi la remunicipalització dels serveis privatitzats al llarg dels últims governs municipals.

El col·lectiu en defensa dels serveis públics s’ha sumat també a la protesta que ha protagonitzat la Marea Lila davant de la seu del PP de Lleida i a la sala de plens de la Paeria. Tots dos col·lectius reclamen la retirada del projecte de la llei de l’avortament.

Deixa un comentari

ENTITATS, COL.LECTIUS, CIUTADANES I CIUTADANS DE LLEIDA EN DEFENSA DELS SEUS SERVEIS PÚBLICS