[05] – ACTA COMISSIÓ PERMENENT 13 MARÇ 2014

Acta comissió permanent ADSP 13-03-2014

PROPERA ASSEMBLEA: no ho vam parlar

Punt ordre 1.- Persona de coordinació amb el Multireferèndum: Des del Multi ens van demanar si podíem posar una per fer d’enllaç (i que en serà el/la portaveu) , deien que si pot ser no fos el Joserra perquè ell ja va com Som lo que Sembrem i per no duplicar.

El Josep Maria ja ha tingut contactes amb la gent del MRF; li ha passat informació nostra per coordinar-nos via xarxes socials

Proposem Josep Maria com a persona d’enllaç; però no s’ofereix com a portaveu (almenys ell sol no)

Punt ordre 2.- Reunió Multireferèndum dissabte dia 15 març Reus: Ens demanen si algú de Lleida hi pot assistir per presentar el projecte de Lleida etc. És important anar-hi també, entre d’altres, per demanar que la gent que s’apunti per lliure a la web de Lleida ens la re-dirigeixin cap a nosaltres.

Creiem que estaria bé que algú de nosaltres fes l’esforç també d’anar-hi però ningú pot. Es fa un correu al llistat demanant persones voluntàries per anar-hi i ningú respon. En un principi no hi va ningú de ADSP Lleida.

Punt ordre 3.- Roda de premsa: fixar un dia per la presentació. Comenten que segurament aquest cap de setmana validarien la pregunta i proposaven fer la setmana que ve presentació conjunta MRF + ADSP, en tot cas hauríem de fixar data ja, si pot ser dijous, per fer la presentació en un lloc xulo i simbòlic. Concretar logo.

La pregunta no estarà validada aquest cap de setmana, perquè es volen validar totes les preguntes alhora i encara estant enllestint els últims retocs. MRF vol fer la presentació de les preguntes un cop estiguin decidides i la volen fer a Ponent

Proposta roda premsa ADSP: divendres dia 21; cal tenir en compte que abans d’aquest dia hem de tenir preparats logo+cartell+algú que parli. I que no tindrem definida la pregunta encara. Valorar si la fem sense anunciar la pregunta o esperem. En cas de fer-la demanarem a algú del MRF que ens acompanyi i expliqui aquest procés.

Triar el lloc on fer-la: proposem el museu de l’aigua. La Noe envia correu per preguntar horaris obertura. En cas d’impossibilitat es proposa la Plaça del Dipòsit

Dilluns enviarem a la dissenyadora el logo escollit per a que ens faci el dibuix final. Fem una enquesta a la xarxa per a que la gent esculli entre les 4 propostes. Tenim temps fins dilluns per votar el logo definitiu.

Punt ordre 4.- Voluntaris: Caldria començar a passar un correu i fer recopilació de quanta gent s’apuntarà i de que les entitats aportin gent per tenir un primer “cens” de la gent amb la que disposem.

Els voluntaris que s’apuntin a Lleida caldria que ho fessin directament a la pagina del MR, per a què ells vegin també com va el tema. Farem un correu als col·lectius demanant que marquin taules de vot per gestionar-les el dia del MRF i també els hi demanarem que busquin voluntaris entre els seus contactes. En necessitarem bastants, per no dir moltíssims.

Problema: al vot electrònic, la pregunta local no hi entra; per tant, si animem a la gent a votar electrònicament no podran respondre a la pregunta local sobre l’aigua. Per tant, informarem a la ciutadania però no demanarem el vot electrònic.

Punt ordre 5.- Difusió: Editar mes tríptics, a banda dels que ja tenim, fer-ne un només sobre la pregunta de l’aigua un cop la pregunta estigui validada. Comencem a fer taules informatives en 15 dies? Començar a establir els canals de comunicació amb les entitats.

Valorem què ens podem esperar de la reunió amb el “coordinador” de les AAVV perquè encara no ens han respòs. Poques expectatives de col·laboració. Decidim començar paral·lelament, a partir de la setmana vinent, les visites a les entitats i col·lectius igualment, sigui quina sigui la resposta des de .AAVV.

Tríptic que ja tenim (amb textos sobre què es la ADSP i un que és el MRF); afegir un altre text, però en comptes d’afegir informació només de l’aigua, i tenint en compte, que sanitat, per exemple, és un tema candent, fer-ho amb informació de totes les privatitzacions passades i futuribles de la ciutat.

Proposem deixar també tríptics o octavetes en llocs cèntrics o que hi vagi gent (bars, associacions…)

Com que el vot electrònic no ens serveix per respondre pregunta local; proposem canviar la planificació de taules per recollir vots, per només taules informatives. La última setmana abans del MRF, que és quan comença el vot presencial, muntar parades de vot als diferents barris.

Punt ordre 6.-Economia: Caldria fer correu a entitats i començar a recaptar. Tenim algun número de compte? si no podem utilitzar el d’alguna entitat.

Enviarem correu de recordatori a les entitats recordant i demanant la aportació de 10 euros mínima que es va acordar.

No cal posar els diners al banc, comissió d’economia s’encarrega.

Quan arribem als 150 euros farem l’aportació al crowfounding del MRF.

Ens presenten pressupost per a fer còpies de flyers, triptics… Pels cartells segur que caldrà anar a una copisteria. Per la resta, si no tenim diners, podem anar fent com fins ara, que cadascú ha portat les còpies que ha pogut de casa.

Punt ordre 7.- Valoració Fira Natura.

El Josep Maria va parlar amb ells: la sensació és que estan saturats amb tanta feina i preocupats per si no arriben al mínim de diners per cobrir-ho tot.

Animem a tothom, doncs, a col·laborar fortament amb ells!

Punt ordre 8.- Dia de l’aigua a la Mitjana. Decidir si hem de participar i de quina manera.

Proposem anar-hi i fer taula informativa; però també podem fer alguna performance, com per ex. que hi vagi el Magí i faci pagar als infants que estiguin jugant amb l’aigua (en plant broma, clar)

Passem Informació del dia de l’aigua (activitat organitzada per la Paeria):

Dia Mundial de l’Aigua al Parc de la Mitjana dins Eco-activitats Primavera-Estiu 2014:

Diumenge, 23 / març / 2014

Lloc: Parc de la Mitjana

Data: De 23/03/2014 a 23/03/2014

Durada: De 10h a 14h.

Inscripció: Activitats gratuïtes. No cal inscripció prèvia.

Organitzador: Regidoria de Medi Ambient i Horta.

Deixa un comentari

ENTITATS, COL.LECTIUS, CIUTADANES I CIUTADANS DE LLEIDA EN DEFENSA DELS SEUS SERVEIS PÚBLICS