[07] – acta comissió permanent 26 març 2014

Acta comissió permanent ADSP 26/03/2014

PROPERA ASSEMBLEA: no ho vam parlar

Assistents: Difusió, comunicació, tresoreria i logística

  1. MULTIREFERÈNDUM

El Josep M. i el Pau seran les persones d’enllaç amb el Multireferèndum. Demà durant la roda de premsa, en que assistirà el Gerard del MRF, parlaran i concretaran necessitats conjuntes i ajuda mútua. Informarem en la propera assemblea oberta.

Roda de premsa ADSP: demà dijous dia 27 de març a les 12.00h a la Plaça del Dipòsit sense confirmar pregunta. Penjarem la pancarta que han fet aquesta tarda a Cappont juntament amb cartells que ha fet la Noe. El Josep M. farà de portaveu juntament amb el Gerard del MRF que ens acompanyaran durant la roda de premsa.

Hi ha gent de diferents col·lectius que han anat confirmant assistència per donar suport.

A la roda de premsa, es tractaran els següents temes:

  • qui som? d’on sortim? Recordem que Paeria encara no ha convocat la comissió de seguiment de l’Audiència Pública i que tampoc ha respost als col·lectius ni persones que van fer aportacions.

  • els motius d’adhesió al MRF.

  • explicar que fem consulta perquè la Paeria no ens ha respost i no l’ha volgut muntar i que la fem nosaltres.

  • ara estem treballant el tema de l’aigua, però hi ha més temes que anirem tractant després del 25M però durant la roda de premsa no especificar res més.

El Pau ha redactat un argumentari defensant la nostra postura i els hi hem passat a l’organització del multireferèndum. El penjarem a la web.

El Josep Maria ens informa que encara han de decidir si, al vot electrònic, la pregunta local no hi entra. Mentre no tinguem aquesta informació confirmada continuarem informant a la ciutadania però sense demanar el vot electrònic.

  1. VOLUNTARIAT

Demà s’acaba de parlar amb MRF com ens coordinem amb el tema de voluntariat. Creiem que hauríem de tenir una base de dades conjunta però que ens permetés la suficient autonomia per gestionar-ho des de la comissió de voluntaris.

S’ha demanat als col·lectius que aportin voluntaris/-àries per poder oferir taules i que, un cop confirmat, ho aportin a l’ADSP i a les persones dels seus col·lectius mitjançant els seus canals de difusió. Arran i Marea Groga es comprometen amb 1 taula.

Creiem que és necessari anar darrere de la gent i els col·lectius per anar enganxant persones voluntàries. Trucar-les per telèfon, anar a trucar la porta… segurament necessitarem entre 3 i 4 persones per taula. A mesura que els col·lectius confirmin taula que també vagin passant dades de voluntaris per omplir base de dades. Hi hauria d’haver com a mínim una taula per barri.

Encara s’han de confirmar les dates de l’Aplec per si hem de muntar taules de vots allà.

  1. TRESORERIA

Tenim 250 euros per MR i 9,50euros x ADSP. Haurem d’anar darreres de col·lectius que falten fer aportació econòmica. Farem un llistat dels col·lectius per saber qui falta per pagar i serà qüestió de demanar-los-hi.

Les xapes ja estant demanades que les farà la PAH, en farem 50 en un principi i després ja en farem més.

També farem 1000 tríptics que ens valen 45 euros. Com que no hi ha liquiditat a ADSP agafarem 45 euros del fons del MRF.

  1. LOGÍSTICA

Encara s’ha de preguntar a les escoles si ens deixaran taules i cadires per recollir vots el 25 de maig.

Per la resta de logística, (paperetes, urnes, ordinadors, software, taules, cadires,…), demà durant la roda de premsa parlaran amb Gerard del MRF per veure que es necessita a nivell logístic i anar coordinant-se i veure amb què podem comptar.

  1. COMUNICACIÓ

Comunicació ha redactat nota de premsa convocant als mitjans per demà dijous.

Ha concretat els punts que hauran de sortir durant els parlaments. Com hem dit, a la roda de premsa, es tractaran els següents temes:

  • qui som? d’on sortim? Recordem que Paeria encara no ha convocat la comissió de seguiment de l’Audiència Pública i que tampoc ha respost als col·lectius ni persones que van fer aportacions.

  • els motius d’adhesió al MR.

  • explicar que fem consulta perquè la Paeria no ens ha respòs i no ha volgut muntar consulta i que per això ho fem nosaltres.

  • ara estem treballant el tema de l’aigua, però hi ha més temes que anirem tractant però durant la roda de premsa no especificar res més.

Es van preparar i fotocopiar octavetes per repartir entre el dissabte a la marxa de la dignitat i diumenge al dia mundial de l’aigua. Es van fer unes 1500 còpies i es van repartir totes, i es va fer difusió a la gent.

Des de les xarxes, la comissió continua estan molt activa. Des de Facebook, des de tweter, des de la web, des del gmail… Valorem positivament la difusió que s’està fent.

  1. DIFUSIÓ

L’assemblea d’estudiants del Gili Gaya s’incorpora a aquesta comissió però no ha pogut assistir. Arran i Gili Gaya s’encarregarà de contactar amb joves i associacions juvenils.

S’ha enviat un correu als col•lectius de l’ADSP demanant voluntariat i un altre, més detallat que l’anterior, sobre el MRF i s’ha enviat a les 500 persones que van firmar perquè se celebrés l’Audiència Pública. De moment la resposta és nul·la. Potser caldrà canviar d’estratègia.

1.- Reunions als barris:

L’AAVV encara no ens ha respost res concret. Demà dijous tarda anem a parlar amb l’associació de veïns de Pardinyes, i la setmana que ve anirem als Magraners o a la Bordeta.

2.- Parades informatives al carrer Major:

Continuem, a falta de confirmació de vot electrònic, amb la proposta de muntar taules informatives a partir del 12 d’abril al carrer Major i un barri. Ho farem cada dissabte.

El 23 d’abril demanarem taula a la zona biblioteca (s’encarrega la Victòria) però també demanarem a alguns dels col·lectius de l’ADSP que munten parada a la plaça Sant Joan que facin difusió del multireferèndum i de la pregunta pròpia de Lleida de l’ADSP.

Deixa un comentari

ENTITATS, COL.LECTIUS, CIUTADANES I CIUTADANS DE LLEIDA EN DEFENSA DELS SEUS SERVEIS PÚBLICS