20140205. ADSP LLeida demana a la Paeria una consulta popular

L’ASSEMBLEA EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS DE LLEIDA
DEMANA A LA PAERIA QUE CONVOQUI UNA CONSULTA POPULAR
L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics de Lleida demana a la Paeria que convoqui una consulta ciutadana sobre la privatització de l’aigua. També li recorda el seu compromís de crear una comissió de seguiment per resoldre les preguntes que van quedar sense resposta durant l’Audiència Pública.

Entrada del document a La Paeria
Entrada del document a La Paeria

 

L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics de Lleida ha demanat aquest dimecres a la Paeria que convoqui una consulta ciutadana perquè les lleidatanes i els lleidatans puguin decidir si el servei d’abastament d’aigua ha de seguir en règim d’externalització o bé s’ha de gestionar per part de la Paeria. Ho ha fet a través d’una sol·licitud que ha presentat aquest migdia (6 de Gener 2014) a l’edifici Pal·las de Lleida.

Segons el Reglament de Participació Ciutadana aprovat en sessió plenària el 28 d’abril del 2006, “l’ajuntament pot sotmetre a consulta dels ciutadans i ciutadanes aquells assumptes de competència municipal la naturalesa de les quals revesteixi prou importància per als interessos de la ciutat”. En aquest sentit, L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics considera que la multitudinària presència de moviments socials, entitats, col·lectius i persones a títol individual que van assistir a l’Audiència Pública del passat gener demostra que la ciutadania vol manifestar la seva opinió sobre la privatització dels serveis públics municipals.

L’Assemblea també recorda a la Paeria el seu compromís per convocar una Comissió de Seguiment de l’Audiència Pública per tal de resoldre aquelles qüestions que, per falta de temps, es van quedar sense respondre el passat 14 de gener.

ADSP de Lleida,                                                                      5 de Febrer de 2014

Deixa un comentari

ENTITATS, COL.LECTIUS, CIUTADANES I CIUTADANS DE LLEIDA EN DEFENSA DELS SEUS SERVEIS PÚBLICS