[18] – Acta del 5 de Novembre del 2014

ADSP assemblea oberta 5 novembre

per descarregar en pdf:   ADSP assemblea oberta 5 novembre

Assistents: CGT, Podem, Ecoxarxa, Indignats Cappont, USTEC, Marea Blanca, Marea Groga, Dones Lleida, Arran

El 22N. L’assemblea 22 N. Convoca marxes per la dignitat a tot l’Estat el 29 novembre, però a  Lleida coincideix amb la manifestació de la Marea Blanca i es dona prioritat a aquesta.

Valoració acció Radars: Es va realitzar el dijous a les dotze es van repartir 100 pamflets al semàfors de Rambla Aragó, davant el rectorat. Molta afluència de premsa. El discurs queda diluït a la premsa escrita, que obvia el veritable motiu de la crítica, però està molt millor a TV3, on va sortir la intervenció del Pau i va quedar molt bé.

Acció de novembre i desembre: A un dels dos mesos es celebra el “dia de les persones sense llar”, es proposa esbrinar quin mes és i celebrar una acció (a concretar) aquell dia relacionada amb la situació del l’alberg municipal. Ens informarem de quan cau el dia de quines accions realitzen altre entitats  de la ciutat per si ens afegim, fem algo conjuntament, o fem una acció pel nostre compte. Si aquest dia cau al desembre es planteja realitzar una acció relacionada amb el servei d’enllumenat de la ciutat: anar a mesurar la potència lumínica d’alguns carreres, passeig amb llanternes i fanalets, etc. relacionant Lleida a les fosques amb les llums de Nadal.

  • Per l’acció de l’enllumenat: l’Anna Gairí farà el pamflet

  • Per l’acció dels sense llar: el Javi buscarà info del dia que es celebra i farà el pamflet (Ja s’ha parlat amb la gent de Sant Ignasi Arrels, la data cau a finals de novembre, dilluns a les  quatre  hi ha una reunió amb ells per parlar del tema.

Reunió amb aigua el vida a BCN: tot un seguit d’entitats vam explicar quines accions havien fet per a la defensa de la municipalització de l’aigua. L’estratègia comuna que cal que seguim ara, no va quedar fixada, però el que hauríem d’aconseguir es que tots els partits i entitats socials fessin seu el “Pacte social per l’aigua” i ho integressin als seus programes. I tots els municipis que ja hem treballat el tema i aquells que s’hi vulguin afegir fem pinya i estiguem en contacte entre nosaltres per coordinar esforços i accions. Queda pendent una següent reunió, a concretar.

Audiència: com que no han contestat les preguntes, es valoren una sèrie d’accions a fer… finalment quedem en dibuixar amb guix al terra de la Paeria tot d’interrogants, i anar-hi amb la pancarta i amb cartolines on hi posem simplement que encara esperem respostes… aquesta acció està encarada en pressionar l’ajuntament per a que compleixi a allò que es compromet i per a fer pública aquesta denuncia de falta de transparència.
Acció comissió seguiment: dimarts 11 novembre 11h a la plaça Paeria

Valorant diferents accions, va sorgir la idea de projectar un vídeo a la façana de la Paeria… hi continuem pensant en aquesta idea…

Marees i col·lectius: cal que enviem directament al Guille les accions detallades per a que les pugui afegir al calendari de les marees

Web ADSP: entrem i llegim la definició que s’ha fet de l’ADSP per a que entre totes la corregim i/o millorem

Jornada “formació” desembre: usem el <titanpad> que s’ha creat i preguntem a gent que vulgui venir a fer una mini xerradeta de 10 minuts sobre que han suposat la privatització del seu servei; també ens cal trobar la persona que parli dels serveis públics en general.. (Busqueta???)

Pròxima assemblea: dijous 20 novembre 19h al Arnau de Vilanova (enganxem amb la tancada que fan a partir de les 20h marea blanca)

Deixa un comentari

ENTITATS, COL.LECTIUS, CIUTADANES I CIUTADANS DE LLEIDA EN DEFENSA DELS SEUS SERVEIS PÚBLICS