20140513. El proper dia 17 comença el vot anticipat

Més d’una quinzena de taules preguntaran el 25 de maig sobre l’abastament d’aigua a Lleida

El proper dia 17 comença el vot anticipat

L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics ha organitzat més d’una quinzena de taules pel dia 25 de maig, coincidint amb les eleccions europees. L’objectiu és que les lleidatanes i lleidatans pugin respondre a la pregunta “Voleu que el servei d’abastament d’aigua de Lleida sigui gestionat directament per l’Ajuntament?”

Les taules se situaran properes als col·legis electorals i situades en diferents barris de Lleida per tal d’assegurar que qui ho vulgui pugi respondre a la pregunta que es formula. Un total de 12 col·lectius de la ciutat (Els Amics del Segre, ARRAN, CUP, Lo Comu, Dones de Lleida, Ecoxarxa, SEPC, Indignats de Cap Pont, Ipcena, Marea Groga, Procés Constituent i USTEC-STES) s’han sumat a la iniciativa i constituiran les diferents taules d’una consulta inclosa dins el Multireferèndum que es durà a terme arreu de Catalunya.

D’altra banda, la Universitat de Lleida acollirà el proper dissabte dia 17 la jornada “S’escriu aigua, es llegeix democràcia”, organitzada per l’ADSP i l’Associació “Aigua es Vida”. L’acte traslladarà fins a Lleida diferents iniciatives ciutadanes que, des de diferents punts dels Països Catals i de l’Estat espanyol, han lluitat en defensa de l’aigua i de la seva remunicipalització.

Les jornades seran el tret de sortida del vot anticipat del Multireferèndum, que es perllongarà durant tota la setmana.

13 de maig de 2014

Deixa un comentari

ENTITATS, COL.LECTIUS, CIUTADANES I CIUTADANS DE LLEIDA EN DEFENSA DELS SEUS SERVEIS PÚBLICS