~ Noves aturades als CAP pel rebuig al consorci sanitari

Els CAP de Seròs, Tàrrega, Bellpuig, La Mariola, La Bordeta i Cappont aturen uns minuts la seva activitat per fer palès el rebuig al consorci sanitari

Malgrat molts usuaris i treballadors estan de vacances un nou #DivendresBlanc ha portat la lluita en defensa de la sanitat 100% pública i contra el consorci sanitari als CAP de Ponent. Avui han estat els de Seròs, Tàrrega, Bellpuig, La Mariola, La Bordeta i Cappont els que han aturat uns minuts la seva activitat.
Aquestes accions setmanals recorden als polítics que volen imposar el consorci que les 38.575 signatures en un mes i mig representen una majoria social que no poden seguir ignorant. Usuaris i treballadors en lluita rebutgem el consorci sanitari, una eina ideològica per defugir el control parlamentari i el dret públic, úniques garanties de poder avançar cap a la plena titularitat, universalitat, gratuïtat i respecte als treballadors en la sanitat pública!
 
20140801_Primer de Maig 2 r 20140801_Tàrrega 3 r
20140801_LaBordeta 1 20140801_Cappont 2 R
20140801_Seròs 2 r 20140801_Bellpuig r
Divendres vinent t’esperem a
CAP de Bellpuig: 7:50h
CAP de Tàrrega: 8h
CAP de Seròs: 10h
CAP Primer de Maig (La Mariola-Lleida): 10h
CAP de La Bordeta (Lleida): 10h
CAP de Cappont (Lleida): 12h
I cada dilluns al:
CAP d’Alcarràs: 8h
El dimecres 13 d’agost serà el torn del Pirineu amb concentracions a:
CAP de La Pobla de Segur: 20:30h
CAP d’Oliana: 20:30h
CAP de Sort: 20:30h
CAP del Pont de Suert: 20:30h

Nous ajuntaments es posicionen en contra del consorci

Agramunt va sumar-se ahir dijous al clam d’usuaris i treballadors per aturar el projecte de consorci sanitari. Es suma a altres capitals de comarca com Balaguer i Cervera, posicionant-se “en contra de l’Institut Català de la Salut i a favor de garantir el seu caràcter públic i el seu control administratiu”.  A Les Borges Blanques ahir es va aprovar una moció que demana al Govern que es garanteixi el sistema públic de salut. En altres poblacions i Consells Comarcals es presentaran mocions en sentits similars.

Quatre mesos després de les primeres mobilitzacions que s’escampen per tot Ponent i Pirineus sembla que l’oposició al consorci també arriba a les institucions.
Segueix-nos a la pàgina del Facebook i al Twitter on trobaràs notícies relacionades amb la sanitat a Ponent. 
Difon els cartells i octavetes de la Marea al teu CAP, carrer, etc. Els trobaràs aquí

 

Deixa un comentari